header.less
Patříme k sobě:
  • cz
  • en
  • pl
  • de

GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR

Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Zoologická zahrada Liberec, příspěvková organizace, jako správce a zpracovatel osobních údajů za účelem naplnění zásady transparentnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) informuje o základních aspektech zpracování osobních údajů, která probíhají v rámci činností naší organizace, o právech subjektů údajů a způsobech jejich uplatnění.

Správce osobních údajů:

Název organizace

Zoologická zahrada Liberec, příspěvková organizace

Sídlo organizace

Lidové sady 425/1, Liberec 1, 460 01

00079651

Kontaktní telefon

+420 482 710 616; +420 482 710 617

Kontaktní e-mail

info@zooliberec.cz

Elektronická podatelna

---------------------------

ID datové schránky

hsxmvux

Web

www.zooliberec.cz

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

V souladu s článkem 37 odst. 1 písm. a) GDPR správce osobních údajů zřídil funkci pověřence (DPO – Data Protection Officer).

Titul

Bc.

Jméno

Jaroslav

Příjmení

Sopoušek

Kontaktní telefon

+420 725 807 600

Kontaktní e-mail

Dpo-po@seznam.cz

Hlavním úkolem pověřence je monitorování souladu zpracování osobních údajů s povinnostmi vyplývajícími z GDPR, provádění interních auditů, příprava školení pracovníků a celkové řízení agendy interní ochrany dat správce osobních údajů.

Mezi další úkoly Pověřence náleží např.:

  • poskytování informací a poradenství správci a zaměstnancům správce, kteří se na zpracování osobních údajů podílejí,
  • monitorování souladu činností správce s GDPR,
  • poskytování poradenství na vyžádání, pokud jde o posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,
  • spolupráce s Úřadem pro ochranu osobních údajů,
  • působení jako kontaktní místo pro subjekty údajů,
  • metodická pomoc v oblasti úprav interních předpisů (směrnic),
  • zajištění školení zaměstnanců, kteří provádějí zpracování osobních údajů,
  • poskytování metodické pomoci při návrhu technických a organizačních opatření v rámci nápravných opatření,
  • poskytování metodické pomoci při jednání s dodavateli software či technologií dotýkajících se problematiky zpracování osobních údajů.

 

Názvosloví - vymezení pojmů

Principy zpracování osobních údajů

Právní důvody zpracování

Práva subjektu údajů

Informační povinnost vůči subjektu údajů

Přehled základních agend

Formuláře žádostí

Ceny vstupného
Dospělí:130 Kč
Děti do 3 let:zdarma
Děti od 3 let do 15 let:90 Kč
Studenti senioři nad 65 let:90 Kč
Otevírací doba
Denně 8.00 - 18.00
Po-Ne, i o svátcích
Pokladnu Zoo Liberec uzavíráme 60 minut před udanou zavírací dobou!
Kudy do zoo
footer.less
Vytvořila společnost