header.less
animal.less

Bielik zwyczajny

łaciński:Haliaeetus albicilla
angielski:White-tailed Sea-eagle
  • Orel mořský
  • ZOO 18.JPG
  • ZOO 287.jpg

 

 

 

Zoologická zahrada chová orly mořské od roku 1984. ZOO je od roku 1999 zapojena do reintrodukčního programu orla mořského v Izraeli.

Na chov orla mořského přispívají:

B&B Novotná - 1/2018

niby
  • Rząd: Dravci (Falconiformes)
  • rozmiar: 69-92 cm
  • pożywienie: masožravec (obratlovci)
  • aktywność: denní
  • Biotop: v blízkosti vod
  • liczba młodych: 1-2
  • Waga: 4,1-5,5 kg
  • Czas inkubacji: 38-40 dní
obszar występowania Europa
Europa

celá severní polokoule kromě Ameriky

Stupeň ohrožení
VyhynulýOhroženýNeohrožený
  • EX
  • EW
  • CR
  • EN
  • VU
  • NT
  • LC
footer.less
stworzony przez