header.less
animal.less

Bilbil ogrodowy

łaciński:Pycnonotus barbatus
angielski:Common Bulbul
  • 2207_b-common-bulbul.jpg

 

 

Zoologická zahrada Liberec chová bulbuly zahradní od roku 2010. Bulbulové poletují na volno v Pavilonu tropů.

niby
  • Rząd: Wróblowe (Passeriformes)
  • rozmiar: 18-21 cm
  • pożywienie: wszystkożerność
  • aktywność: den
  • Biotop: lasy, zarośla, ogrody i parki
  • liczba młodych: 2-3
  • Waga: 0,023-0, 060 kg
  • Czas inkubacji: 12-14 dni
obszar występowania Afryka
Afryka

většina území afrického kontinentu

Stupeň ohrožení
VyhynulýOhroženýNeohrožený
  • EX
  • EW
  • CR
  • EN
  • VU
  • NT
  • LC
footer.less
stworzony przez