header.less
animal.less
łaciński:Mustela putorius furo
angielski:Ferret
  • 20150811_060630.jpg

Fretku naleznete ve výběhu u dřevěného domu vedle poníků mini appaloosa a alpak. Nachází se zde dva jedinci - samec Lojza a samice Míša. Zoo chová tento druh lasicovité šelmy od roku 2007.

Fretky jsou v zimních měsících v zázemí.

Na chov alpaky přispívají:

Jakub Macháček
Jakub, Lucie, Nikola a Aneta Matyášovi
Aneta a Fanda Rozkovcovi

 

niby
  • Rząd: Šelmy (Carnivora)
  • rozmiar: 42-64 cm délka těla
  • pożywienie: masožravec (hlodavci, ptáci)
  • aktywność: noční
  • Biotop: chována jako domácí mazlíček a laboratorní zvíře
  • liczba młodych: 1-16
  • Waga: 1-1,5 kg
  • Czas trwania gestów: 42-50 dní
obszar występowania Europa
Europa

footer.less
stworzony przez