header.less
animal.less

Modroara hiacyntowa

łaciński:Anodorhynchus hyacinthinus
angielski:Hyacinth Macaw
  • Ara hyacintový
  • IMG_4406.jpg

 

 

Zoo Liberec chová pár ar hyacintových od roku 2001. K vidění jsou v Pavilonu tropů.

Na chov ary hyacintového přispívají:

Ing. Zuzana Povšíková - 1/2018
BK Variace (kraso): Klárka Händelová, Klárka Vaňátková, Eliška Havelková,  Kuba Petr, Nelča Chudobová, Niki Kovaříková - 12/2017
Bílí Tygři: David Rozsíval, Imra Maxin, Fífa Suskič (3.B ZŠ U školy,...) - 12/2017
Základní Škola PŘEPEŘE - 5/2018

niby
  • Rząd: papugowe
  • rozmiar: 100 cm
  • pożywienie: Orzechy i nasiona, głównie owoce palm
  • aktywność: denní
  • Biotop: Tropikalne lasy deszczowe
  • liczba młodych: 1-3
  • Waga: 1-1,5 kg
  • Czas inkubacji: 29
obszar występowania Ameryka Południowa
Ameryka Południowa

Boliwia, Brazylia, Paragwaj

Stupeň ohrožení
VyhynulýOhroženýNeohrožený
  • EX
  • EW
  • CR
  • EN
  • VU
  • NT
  • LC
footer.less
stworzony przez