header.less
animal.less

Nandu plamiste

łaciński:Pterocnemia pennata pennata
angielski:Darwin's rhea
  • nandu darwinuv.JPG
  • nandu Darwinův
  • nandu Darwinův
  • nandu Darwinův

Zoologická zahrada Liberec chová tento druh od roku 2014. V současné době skupinu tvoří jedna samice a dva samci.

Na chov nandu Darwinova přispívají:

Josef Jadrný - 1/2019

niby
  • Rząd: nandu (Rheiformes)
  • rozmiar: 93-100 cm výška těla
  • pożywienie: wszystkożerność
  • aktywność: den
  • Biotop: puna, torfowiska, wrzosowiska
  • liczba młodych: 10-30
  • Waga: 15-25 kg
  • Czas inkubacji: 40 dni
obszar występowania Ameryka Południowa
Ameryka Południowa

Argentyna, Chile, Tierra del Fuego

footer.less
stworzony przez