header.less
animal.less

Koczkodan Diany

łaciński:Cercopithecus diana
angielski:Diana Monkey
  • kočkodan dianin.jpeg
  • Diana-guenon-eating.jpg

Zoo Liberec chová kočkodany od roku 2017, kdy k nám přicestoval chovný pár ze Zoo Ostrava.

niby
  • Rząd: Primáti (Primates)
  • rozmiar: 100-150 cm délka těla i s ocasem
  • pożywienie: všežravec (ovocné plody, semena, hmyz)
  • aktywność: denní
  • Biotop: tropické deštné lesy
  • liczba młodych: 1
  • Waga: 3.9-5.5 kg
  • Czas trwania gestów: 150-180 dní
obszar występowania Afryka
Afryka

Pobřeží slonoviny, Ghana

Stupeň ohrožení
VyhynulýOhroženýNeohrožený
  • EX
  • EW
  • CR
  • EN
  • VU
  • NT
  • LC
footer.less
stworzony przez