header.less
animal.less

Ryżowiec siwy

łaciński:Padda oryzivora
angielski:Java Sparrow
  • ryzovnik sedy.jpg

K vidění jsou rýžovníci v Pavilonu tropů, kde poletují na volno.

niby
  • Rząd: Pěvci (Passeriformes)
  • rozmiar: 14 cm
  • pożywienie: býložravec (semena, ovoce)
  • aktywność: denní
  • Biotop: savany, kultivovaná krajina, vesnice a města
  • liczba młodych: 4-6
  • Waga: 0,018-0,03 kg
  • Czas inkubacji: 13 dní
obszar występowania Indonezja
Indonezja

Jáva, Bali

Stupeň ohrožení
VyhynulýOhroženýNeohrožený
  • EX
  • EW
  • CR
  • EN
  • VU
  • NT
  • LC
footer.less
stworzony przez